Dortmund start gehavend aan tweede seizoenshelft

20 januari 2015, 14:41

Borussia Dortmund hoopt dat de tweede seizoenshelft in de Bundesliga een beter verloop zal kennen dan de eerste. De Duitse topclub staat momenteel gedeeld laatste en hoopt dat het na de winterstop wat minder geplaagd zal worden door personele problemen. Dat is echter nog niet het geval. Bij de herstart van de competitie, de pittige uitwedstrijd tegen Bayer Leverkussen, missen nog steeds meer dan een handvol spelers.

Sebastian Kehl is aan het lijstje met absenten toegevoegd. De 34-jarige middenvelder liep in het oefenduel met Steaua Boekarest (1-0) een schouderblessure op, nadat hij in botsing kwam met ploeggenoot Mats Hummels. Hij is minimaal vier weken uitgeschakeld. Sven Bender is ook nog niet inzetbaar op het middenrif, hij is nog aan het herstellen van een meniscusblessure. Beide controleurs kunnen niet in actie komen tegen Leverkusen, FC Augsburg, SC Freiburg, FSV Mainz 05 en VfB Stuttgart. Ook het Champions League-duel met Juventus (24 feburari) lijkt niet haalbaar.

Kevin Grosskreutz is ook nog geblesseerd. Daar komt nog eens bij dat Shinji Kagawa (Japan) en Mitch Langerak (Australië) met hun land op de Azië Cup acteren en dat Pierre-Emerick Aubameyang met Gabon op de Afrika Cup uitkomt. Er is nog wel goed nieuws te melden in Dortmund: Marco Reus en Sokratis Papastathopoulos zijn weer fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen