Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Hanegem: "Boulahrouz als back, dat kan toch niet?"

Van Hanegem: "Boulahrouz als back, dat kan toch niet?"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 januari 2015 – Willem van Hanegem vreest dat Feyenoord de komende speelronde tegen puntenverlies gaat aanlopen. De Rotterdamse club gaat zondag op bezoek bij Ajax. De titelverdediger verzamelde na achttien duels acht punten meer dan Feyenoord.

"De kraker tussen die twee clubs is een op zichzelf staande confrontatie in ons voetbal. Het is niet eens zo belangrijk of het daarin om de titel gaat, het gaat daar om de eer. En juist daarom houd ik ook een beetje mijn Feyenoord-hart vast", aldus Van Hanegem in zijn column in het AD. De Kromme was niet onder de indruk van de 3-1 overwinning van de Kuipbewoners op FC Twente. "Ik wil niet steeds over dezelfde spelers kritisch doen, en ik bedoel het ook niet kwetsend, en laat ik over Colin Kazim-Richards eens gewoon mijn mond houden, maar Khalid Boulahrouz als back. Dat kan toch niet?"

"Ajax speelt altijd met een echte linksbuiten, nou, dan wordt het een slagveld achterin bij Feyenoord", vreest Van Hanegem. "Hoewel, Feyenoord verloor eerder thuis dan wel, ze speelden hun beste wedstrijd van het seizoen wél tegen Ajax. Het maakt toch iets los bij beide clubs." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd