Anderlecht hoeft zich niet in te spannen tegen tiental

Anderlecht hoeft zich niet in te spannen tegen tiental

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 januari 2015 – Anderlecht heeft zondag een eenvoudig middagje beleefd in de Belgische Jupiler Pro League. De Brusselse formatie rekende in het eigen Constant Vanden Stockstadion met speels gemak af met Lierse SK. Het bleek een koud kunstje voor de regerend kampioen, omdat de tegenstander in de eerste helft al met tien man kwam te staan.

Met een 1-0 achterstand op de borden - Youri Tielemans had Anderlecht vanuit een strafschop op voorsprong geschoten - leek het een dramatische middag te worden voor Lierse. Brice Ntambwe werd, uitgerekend bij zijn debuut, na een forse charge met een rode kaart van het veld gestuurd. Leander Dendoncker en Oswal Álvarez maakten er later nog 3-0 van, maar de schade zou enigszins beperkt blijven voor Lierse.

Dankzij de gemakkelijke zege is Anderlecht weer op twee punten achterstand van Club Brugge gekomen. De Brugse koploper speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen KV Mechelen.

Reacties

gerelateerd