Vd Wiel haalt opgelucht adem en is niet weer de schlemiel

18 januari 2015, 15:59

Het scheelde niet veel of Gregory van der Wiel had weer puntenverlies van Paris Saint Germain ingeleid. De rechtsachter maakte in de thuiswedstrijd tegen Evian Thonon Gaillard een knullig eigen doelpunt, maar dit zou gelukkig voor hem geen fatale gevolgen hebben. De regerend kampioen van Frankrijk won met 4-2.

Vorige week was Van der Wiel zeer ongelukkig, toen er op Corsica met 4-2 verloren werd van SC Bastia. Met een handsbal leidde hij toen het verlies in. Ditmaal knikte hij de bal bij een 2-1 stand achter doelman Salvatore Sirigu, zonder dat hij onder enige druk stond. Voor het eigen doelpunt van onze landgenoot hadden David Luiz (1-0) - zijn eerste goal voor PSG - en Marco Verratti (2-1) het net weten te vinden.

Uiteindelijk nam Javier Pastore de ploeg uit Parijs bij de hand. Op prachtige wijze maakte hij de belangrijke 3-2. Invaller Edinson Cavani, die weer in genade aangenomen is bij de kapitaalkrachtige Parijzenaars, maakte in de slotfase nog de 4-2. PSG klimt zodoende naar plek drie. De achterstand op koploper Olympique Lyon is nog wel vier punten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen