Willem II boekt minimale zege op tiental Go Ahead

18 januari 2015, 15:16

Willem II heeft zondagmiddag een 1-0 overwinning geboekt op Go Ahead Eagles. Na een doelpuntloze eerste helft zorgde Robert Braber met het hoofd voor de enige treffer van de middag. Ondanks een rode kaart voor Eagles-speler Giliano Wijnaldum kwam Willem II niet meer tot scoren. Voor de Tilburgers betekende de overwinning een sportieve opsteker, na een turbulente week.

In de eerste helft kon zowel Go Ahead als Willem II niet verrassen. De aanwezig supporters in het Koning Willem II stadion zagen een geduldige thuisploeg, die ondanks beter veldspel maar tot weinig doelkansen kwam. Pas na 35 minuten kreeg buitenspeler Ben Sahar de eerste grote mogelijkheid, na fraai combinatievoetbal van Samuel Armenteros en Robert Braber. Vrij voor het doel kopte Sahar echter rakelings naast.

Vlak voor rust kon Samuel Armenteros zelf aanleggen voor de openingstreffer. Mitchell Dijks kopte een voorzet door, richting de vrijstaande Armenteros. Voor open doel schoot Armenteros te zacht in, waardoor Jop van der Linden de gelegenheid kreeg om de bal van de lijn te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen