NAC-aanwinsten blijven positief: "Kan alleen maar beter"

18 januari 2015, 12:12

Met een nieuwe coach aan het roer en drie aanwinsten in de basis verscheen NAC Breda zaterdagavond aan de aftrap tegen PEC Zwolle, maar de vernieuwde ploeg ging met 4-1 ten onder in het IJsseldeltastadion. Nieuwelingen Dirk Marcellis en Guyon Fernandez balen van het resultaat, maar zijn niet louter negatief over het spel van de Bredanaars.

"De uitslag is niet goed", concludeert Marcellis op de clubwebsite. "De eerste helft speel je goed en heb je het eigenlijk onder controle. We krijgen een mooie kans, maar dan ga je toch met een 1-0 achterstand de rust in. Daarna maak je verdiend gelijk, maar krijg je toch een tik. We staan iets te hoog, iets te open en dan krijg je snel drie tegendoelpunten. In die fase waren we misschien iets te enthousiast", aldus Marcellis, die door de nieuwe coach Robert Maaskant benoemd is tot aanvoerder.

Guyon Fernandez is het met de verdediger eens. "Ik denk dat als je de wedstrijd hebt gezien, dat de 4-1 geflatteerd was. Zwolle heeft natuurlijk een goede ploeg. We stonden goed en we probeerden ze onze wil op te leggen. Tot aan de gelijkmaker ging ons dat eigenlijk goed af. We hebben twee trainingen samen gehad, dus dat kan alleen maar beter", aldus de spits, die in de tweede seizoenshelft van waarde hoopte te zijn. "Ik verwacht doelpunten van mezelf. Als ik het goed doe voor mezelf, dan doe ik het goed voor NAC en andersom."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen