Maher: "Niet mijn mooiste, maar wel een belangrijke"

18 januari 2015, 10:10

Adam Maher kroonde zich zaterdagavond tot matchwinner in de belangrijke uitwedstrijd van PSV tegen Vitesse. Dankzij een treffer van de middenvelder zegevierden de Eindhovenaren met 0-1 in Gelredome. Hij vond dat elementen als strijd, vechtlust en karakter ten grondslag lagen aan de overwinning.

"We hebben hard gevochten, met drie punten als beloning", sprak de trefzekere Maher na afloop van het duel in Arnhem in gesprek met FOX Sports. Echt mooi was het niet, maar de drie punten zijn wel van groot belang. "We weten wat we nodig hebben om kampioen te worden. Ook als we niet zo mooi voetbal spelen, moeten we altijd proberen te winnen. Alles draait om de punten."

Het doelpunt van Maher kwam ietwat gelukkig tot stand. Luuk de Jong stuitte op doelman Eloy Room, alvorens de doelpuntenmaker eerst op de paal schot en vervolgens met een lullig stuiterballetje scoorde. "In eerste instantie schoot ik de bal goed in, maar hij kwam via de paal terug. Vervolgens hobbelde en stuiterde de bal er alsnog in. Niet mijn mooiste doelpunt, maar wel een heel belangrijke", aldus Maher, wiens doelpuntenteller dit seizoen al op zeven staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen