Sana blij met transfer naar Malmö: "Voelt heel goed"

14 januari 2015, 16:51

Na een paar moeilijke jaren bij Ajax hoopt Tobias Sana zich in zijn geboorteland Zweden te herpakken. De vleugelaanvaller tekende woensdag een contract voor vier seizoenen bij landskampioen Malmö FF. De overgang is per direct.

"Alles voelt heel goed", zegt Sana op de website van zijn nieuwe club. "Ik wilde al een jaar weg bij Ajax, maar het perfecte plaatje bleef uit. Ik wilde naar een ploeg waar men in mij geloofde. Daarom voelt deze transfer naar Malmö FF heel goed. Alle puzzelstukjes waarnaar mijn manager en ik op zoek waren, hebben we hier gevonden."

"Wat ik daarmee bedoel? Dat ik een coach krijg die weet wie ik ben en mijn sterke punten kent", vervolgt Sana. "Ook bij de club ben ik bekend en ik heb al eerder in de Zweedse competitie gespeeld. Het voelt fijn om thuis te komen in Zweden. Malmö FF is de beste club van het land, dus als je deze kans krijgt, dan zeg je geen 'nee'."

"Malmö FF heeft een attractieve en aanvallende speelstijl, dat is precies wat ik wilde", aldus Sana, die het Zweedse voetbal in Amsterdam is blijven volgen. "Je wil het publiek elke wedstrijd weer iets speciaals bieden. Toen ik bij Ajax speelde, werd ik omringd door hun winnaarsmentaliteit en hun wil om alles te winnen. Dat herken ik ook in Malmö FF."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen