Clubloze Bakkal (29) traint mee met Jong PSV

14 januari 2015, 11:48

Er traint de komende tijd een opvallende speler mee met de selectie van Jong PSV: Otman Bakkal. De 29-jarige aanvallende middenvelder zit nog altijd zonder club en krijgt bij de Eindhovense beloften de kans om de komende periode zijn conditie op peil te houden. Dat meldt PSV via haar officiële Twitteraccount.

Bakkal was tussen 2003 en 2012 als speler aan PSV verbonden. De geboren Eindhovenaar doorliep er eerst al de jeugdopleiding, om in het seizoen 2003/2004 in de achtste finale om de UEFA Cup tegen AJ Auxerre te debuteren. Hij kwam nog een aantal keren voor de hoofdmacht in actie, maar kon eerst geen doorbraak forceren. Na uitleenperiodes bij FC Den Bosch, FC Eindhoven en FC Twente lukte hem dat wel. In 2011 huurde Feyenoord de middenvelder, alvorens hij voor een Russisch avontuur ging.

Na zin ongelukkige periode bij Dinamo Moskou kwam hij vorig seizoen weer bij Feyenoord terecht. Daar wist hij geen rol van betekenis meer te spelen en sindsdien zit hij zonder club. Onder trainer Darije Kalezic hoopt hij weer volledig fit te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen