RKC en Rommedahl stoppen ongelukkige samenwerking

13 januari 2015, 09:28

De samenwerking tussen Dennis Rommedahl en RKC Waalwijk is totaal niet geworden wat beide partijen ervan verwacht hadden. De Deense routinier probeerde zich ontzettend lang terug te knokken van een slepende hielblessure, maar er kwam maar geen einde aan zijn fysieke problemen. De wegen van RKC en de vleugelaanvaller zullen per 1 februari scheiden, geeft de Waalwijkse club aan. Dat is na goed overleg besloten.

"Helaas is het dienstverband van Dennis bij RKC Waalwijk van beide kanten niet geworden wat we ervan gehoopt hadden", zegt directeur Remco Oversier op de officiële clubwebsite. "We hebben in onze gesprekken als uitgangspunt genomen dat we op een constructieve en positieve manier afscheid van elkaar willen nemen, we zijn blij dat we tot overeenstemming zijn gekomen en wensen Dennis veel succes in zijn verdere carrière."

Rommedahl werd vorig jaar zomer overgenomen van het Deense Brøndby IF, maar zijn verblijf in Waalwijk liep uit op een grote teleurstelling. Hij kwam door zijn fysieke malheur niet aan spelen toe en zette ondertussen een punt achter zijn interlandloopbaan. Hij kwam tot 126 interlands voor Denemarken. Hij speelde in zijn carrière ook bij onder meer Ajax en PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen