NAC Breda hoopt weer op komst spits Fernandez

12 januari 2015, 19:36

NAC Breda mag weer serieus hopen op de komst van Guyon Fernandez. De clubloze aanvaller traint de komende dagen mee met de selectie van coach Robert Maaskant, 'terwijl op de burelen de laatste plooien worden gladgestreken wat betreft een contract', klinkt het maandag op de officiële website van NAC.

NAC hoopte Fernandez eerder deze maand al binnen te halen, maar de aanvaller ging toen niet in op de interesse vanuit het Rat Verlegh Stadion. Fernandez gaf de voorkeur aan een stage bij het Engelse Sheffield Wednesday, maar wist bij die ploeg geen verbintenis te verdienen. NAC laat weten dat Fernandez 'hoog op het prioriteitenlijstje van technisch directeur Graeme Rutjes staat'. De aanvaller speelde eerder voor ADO Den Haag, Excelsior, Feyenoord en PEC Zwolle.

Tegenover de mogelijke komst van Fernandez staat wellicht het vertrek van Kingsley Boateng uit Breda. De Ghanese aanvaller staat volgens Italiaanse media in de belangstelling van Serie B-club AS Bari. Boateng verruilde AC Milan afgelopen zomer voor NAC, maar wist in het geelzwart geen moment te overtuigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen