Cocu content met debutant: "Hij vult het prima in"

11 januari 2015, 12:11

PSV won zaterdag de oefenwedstrijd tegen Celtic met 1-0. Kenneth Paal beleefde zijn officieuze debuut in de Eindhovense hoofdmacht. Na afloop van zijn eerste optreden in het eerste elftal stak trainer Phillip Cocu de loftrompet over de zeventienjarige middenvelder.

"Hij heeft het vandaag prima ingevuld", sprak Cocu na het oefenduel tegen het Eindhovens Dagblad. "Kenneth is een rustige jongen die zijn plek in de groep goed vindt", vervolgt de PSV-coach. "Hij is kalm, maar laat zich ook niet ondersneeuwen. Dat zag je op het veld ook terug tegen Celtic. Hij gaat na dit trainingskamp terug naar de A1 en Jong PSV en moet de ervaringen meenemen. We hebben een bepaald traject voor hem in gedachten, waardoor hij zich goed kan ontwikkelen."

Paal is niet de enige jeugdspeler die met PSV op trainingskamp is. Steven Bergwijn en doelman Yanick van Osch (beiden 17 jaar) zijn ook mee. Cocu sprak zich in eerder stadium ook al positief uit over dit tweetal. Bergwijn kon tegen Celtic niet spelen wegens liesklachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen