Zeefuik: "In Schotland kennen ze me nu wel"

10 januari 2015, 21:48

"Ik heb helaas een penalty gemist, maar dit was een geweldig debuut", reageerde Género Zeefuik zaterdag tegenover de NOS na zijn eerste wedstrijd voor Hearts in de Schotse tweede klasse. De van FC Groningen gehuurde aanvaller had met twee goals een groot aandeel in de 1-5 zege van zijn ploeg bij Dumbarton. Daar kon een gemiste strafschop niets aan veranderen.

"In Schotland kennen ze me nu wel, ja. Al spreken ze mijn naam uit als See-fwiek", vervolgde Zeefuik. "Mijn teamgenoten en de coach waren er ook erg blij mee. En ik kreeg een bericht van Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen: 'Gefeliciteerd en ga zo door.'"

"Mijn situatie bij FC Groningen was uitzichtloos. Ik kwam daar kwam niet meer aan de bak. Hearts zocht een sterke spits en wilde mij huren. Eigenlijk wist ik niet veel van die club. Toen heb ik op Google gekeken en bleek het wel iets om naartoe te gaan", aldus Zeefuik, die met zijn club fier bovenaan staat in het Schotse Championship. De voorsprong van Hearts op nummer twee Glasgow Rangers bedraagt dertien punten. Volgende week staan beide ploegen tegenover elkaar. Zeefuik: "Als we dan winnen, dan mogen we het kampioenschap niet meer weggeven. Dus ik richt me nu alweer op die belangrijke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen