Rusnák vol lof over nieuwe Man City-huurling Cambuur

10 januari 2015, 12:36

SC Cambuur is Albert Rusnák kwijt, maar krijgt daarvoor in de persoon van Sinan Bytyqi een nieuwe speler van Manchester City terug. De jonge Oostenrijker maakt het seizoen op huurbasis af in Leeuwarden en Cambuur gaat veel plezier aan hem beleven, denkt de naar FC Groningen vertrokken Rusnák.

"Hij is een heel goede speler", zegt Rusnák in De Telegraaf over Bytyqi. De Slowaak, één van de revelaties van de Eredivisie voor de winterstop, kent Bytyqi goed. "Ik speelde met hem bij City in het Onder21-team. Hij heeft een goede dribbel en een goed schot met zijn rechter. We konden elkaar makkelijk vinden in het veld."

"Sinan is een andere speler dan ik, zoekt iets sneller zijn weg naar de goal. Hij is een vleugelspeler, die ook op 'tien' kan spelen", zegt Rusnák over de 19-jarige Oostenrijker. "Ik wens hem veel succes bij Cambuur."

Ook bij Cambuur verwacht men veel van Bytyqi. "Voor City en de speler is het goed dat hij zich hier een half jaar kan ontwikkelen, zoals Rusnak dat hier ook heeft kunnen doen. We zijn heel blij dat we deze deal voor elkaar hebben kunnen krijgen. Hij mag bij ons de concurrentie aangaan", aldus directeur Marcel Keizer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen