Sainsbury blij met succes: "Lag bepaalde druk op"

10 januari 2015, 10:33

Met Trent Sainsbury in de basis won Australië vrijdag de openingswedstrijd van de Azië Cup, een toernooi waar 'Down Under' veel waarde aan gehecht wordt. De Socceroos waren, na een moeizaam begin, met 4-1 te sterk voor Koeweit. Op de website van zijn management blikt Sainsbury tevreden terug op het duel.

"Onbewust lag er toch een bepaalde druk op dit duel", zegt de verdediger van PEC Zwolle, die de volle negentig minuten speelde. "Als je dan slecht begint en ook nog eens op achterstand komt, voelt dat natuurlijk slecht. Naarmate de wedstrijd vorderde, groeiden we echter langzaam in de wedstrijd en gelukkig gingen we met een 2-1 voorsprong de rust in. Dat die 2-1 vlak voor rust viel, gaf ons een boost. In de tweede helft kregen we direct een paar goede kansen, maar de derde treffer bleef voor mijn gevoel nog best lang uit. Uiteindelijk viel de 3-1 en was de ban gelukkig gebroken. Dat het dan nog 4-1 wordt, geeft de wedstrijd nog meer glans."

Het duel tegen Koeweit werd gespeeld in Melbourne, waar 30.000 fans achter de ploeg stonden. Sainsbury genoot van de sfeer in het uitverkochte stadion. "Het publiek gaf ons een steun in de rug. De fans op de volgepakte tribunes waren al lang met deze wedstrijd bezig en zij verdienden deze overwinning eigenlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen