Club Brugge legt drie jeugdproducten tot 2019 vast

8 januari 2015, 22:12

Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe had donderdagavond op de nieuwjaarsreceptie van de Belgische topclub veel nieuws aan te kondigen. Drie spelers van Bruggenaren hebben hun contract verlengd tot de zomer van 2019. Het gaat om Björn Engels, Brandon Mechele en Nikola Storm, die alle drie uit de eigen opleiding komen.

Engels en Mechele zijn verdedigers, Storm is een aanvaller. "Bjorn, Brandon en Nikola zijn zeer belangrijke spelers voor het team en het is goed dat we met hen zekerheid kunnen inbouwen voor een langere periode", zegt coach Michel Preud'homme op de officiële clubwebsite. "Ik kan alleen maar tevreden zijn. Deze verlenging verstevigt de lokale verankering en geeft een mooi signaal naar onze jeugdspelers."

Het is niet het eerste contractnieuws van Club Brugge, dat deze transferperiode Stefano Denswil overnam van Ajax. In een eerder stadium tekenden Mathew Ryan en Victor Vazquez al bij. "Na de contractverlengingen van de zogenaamde grote namen Vazquez en Ryan is dit een mooi signaal naar onze eigen opgeleide jonge talenten", stelt Preud'homme.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen