Eghan op de weg terug: "Dit moest mijn seizoen worden"

Ger
8 januari 2015, 11:12

Shadrach Eghan krijgt zijn rentree bij FC Twente in het vizier. De middenvelder (20) heeft deze week de groepstraining hervat bij FC Twente. Hij was de afgelopen periode herstellende van een operatie aan zijn geblesseerde schouder.

"Het is heerlijk om weer met de jongens op het veld te staan. Dat heb ik tijdens mijn individuele trainingen wel gemist. Ik ben een speler die graag met de groep optrekt", zegt Eghan op de clubwebsite. Zijn blessure gooide de plannen van de Ghanees flink door de war. "Dit moest mijn seizoen worden. Na de operatie heb ik een maand niets kunnen doen, mijn arm zat in een brace. Wanneer je dan op de tribune zit tijdens de wedstrijden voelt dat niet goed. Ik ben iemand die dan tijdens de wedstrijd erg meeleeft, alsof ik zelf meespeel. Maar ik wist dat ik geduld moest hebben."

"Het voelt nu goed, beter dan ervoor. Ik voel me ook vrijer in mijn hoofd", aldus Eghan. "We bouwen mijn trainingen langzaam op, ik kan alles meedoen, maar ik ga nog geen duels aan. Het is belangrijk om weer in het ritme te komen. Begin februari heb ik mijn laatste controle bij de arts en dan hoop ik groen licht te krijgen om maximaal te kunnen trainen en eerst mijn minuten te kunnen maken voor Jong FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen