Overgoor: "Hier zit alleen delegatie van Victoria's Secret"

5 januari 2015, 20:59

Het Duitse MSV Duisburg besloot onlangs uit te wijken naar een ander hotel voor een trainingskamp, nadat bleek dat vierhonderd Russische modellen in hetzelfde hotel verbleven. De Russische dames waren in Antalya voor een schoonheidswedstrijd en omdat de voetballers hierdoor wellicht met hun hoofd niet helemaal bij het voetbal waren, zocht de clubleiding een ander onderkomen. Die problemen heeft Go Ahead Eagles niet.

"Nee, hoor. Hier geen afleiding. In ons hotel zitten alleen wat vrouwenhockeyteams en een delegatie van Victoria's Secret, haha!", lacht middenvelder Sjoerd Overgoor op de website van Go Ahead. "Zonder gekheid: men hoeft zich geen zorgen te maken. Niets wat ons hier afleidt op weg naar het grote doel van dit seizoen."

De selectie van Go Ahead Eagles verblijft in het Portugese Faro, waar het zondag arriveerde. Mét een fitte Overgoor, want hij is volledig hersteld van een hamstringblessure. De spelmaker kon maandag volledig meetrainen en dat deed hem goed, vertelt hij. "Ik heb het toch wel gemist. Twee dagen voor het duel met Cambuur raakte ik geblesseerd aan mijn hamstring. Daardoor heb ik Cambuur-thuis en PSV-uit moeten missen. Tijdens de vakantie ben ik nog bij onze fysiotherapeut Coen Geers geweest om mijn hamstring te laten checken. Deze lijkt helemaal hersteld. Ook vandaag heb ik geen last gehad, kon ik voluit meedoen tijdens de training."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen