Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Overgoor: "Hier zit alleen delegatie van Victoria's Secret"

Overgoor: "Hier zit alleen delegatie van Victoria's Secret"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 januari 2015 – Het Duitse MSV Duisburg besloot onlangs uit te wijken naar een ander hotel voor een trainingskamp, nadat bleek dat vierhonderd Russische modellen in hetzelfde hotel verbleven. De Russische dames waren in Antalya voor een schoonheidswedstrijd en omdat de voetballers hierdoor wellicht met hun hoofd niet helemaal bij het voetbal waren, zocht de clubleiding een ander onderkomen. Die problemen heeft Go Ahead Eagles niet.

"Nee, hoor. Hier geen afleiding. In ons hotel zitten alleen wat vrouwenhockeyteams en een delegatie van Victoria's Secret, haha!", lacht middenvelder Sjoerd Overgoor op de website van Go Ahead. "Zonder gekheid: men hoeft zich geen zorgen te maken. Niets wat ons hier afleidt op weg naar het grote doel van dit seizoen."

De selectie van Go Ahead Eagles verblijft in het Portugese Faro, waar het zondag arriveerde. Mét een fitte Overgoor, want hij is volledig hersteld van een hamstringblessure. De spelmaker kon maandag volledig meetrainen en dat deed hem goed, vertelt hij. "Ik heb het toch wel gemist. Twee dagen voor het duel met Cambuur raakte ik geblesseerd aan mijn hamstring. Daardoor heb ik Cambuur-thuis en PSV-uit moeten missen. Tijdens de vakantie ben ik nog bij onze fysiotherapeut Coen Geers geweest om mijn hamstring te laten checken. Deze lijkt helemaal hersteld. Ook vandaag heb ik geen last gehad, kon ik voluit meedoen tijdens de training."

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd