Spoeling dun in Arsenal-voorhoede: "Nog steeds veel opties"

5 januari 2015, 12:52

De spoeling is momenteel zeer dun in de voorhoede van Arsenal. Yaya Sanogo en Danny Welbeck waren tijdens het met 2-0 gewonnen FA Cup-duel met Hull City geblesseerd, terwijl Olivier Giroud in een schorsing zit. Desalniettemin vindt manager Arsene Wenger dat hij nog 'veel mogelijkheden' heeft in de frontlinie. Theo Walcott en Joel Campbell maakten tegen Hull hun opwachting.

Het was voor Walcott de eerste basisplaats in een tijdsbestek van een jaar. Hij speelde 76 minuten. "Je kan nog niet veel van hem verwachten, maar het ziet er op fysiek vlak goed uit. Hij creëerde kansen en had goede loopacties. Hij moet weer even wennen aan het fysieke contact, dat heeft nog even tijd nodig. Al met al speelde hij prima", aldus Wenger, die Campbell in de slotfase naar de kant zag strompelen. "Dat is geen blessure, hij had last van kramp. Hij heeft ook weinig gespeeld", aldus de Fransman.

Naast Walcott en Campbell kwamen de onvermoeibare Alexis Sánchez en Chuba Akpom in actie. "We hebben nog steeds veel mogelijkheden in de voorhoede. Moet je nagaan hoeveel opties we hebben als alle spelers weer terugkeren", stelt Wenger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen