Pellegrini hoopt dat bekerheld Milner zal bijtekenen

5 januari 2015, 12:40

Lange tijd leek Manchester City zondag af te stevenen op een debacle in de derde ronde van het FA Cup-toernooi. De ploeg van manager Manuel Pellegrini keek tegen een 0-1 achterstand aan tegen Sheffield Wednesday. James Milner zorgde er echter als gelegenheidsspits hoogstpersoonlijk voor dat The Citizens doorgingen in het prestigieuze bekertoernooi. De aanvaller maakte twee doelpunten, waarvan één in blessuretijd.

Milner was dus veruit de meest opvallende man in het bekerduel. De oud-speler van Leeds United, Newcastle United en Aston Villa, die zondag ook nog eens zijn 29ste verjaardag vierde, geniet het vertrouwen van zijn manager. Hij heeft een aflopend contract in Manchester, maar de Chileense coach hoopt dat deze verlengd wordt. "Hij is heel nuttig. Hij geeft altijd honderd procent en ik ben blij met hem. Ik hoop dat we tot een overeenkomst komen", aldus Pellegrini.

De trainer haalde opgelucht adem, toen Milner in de 91ste minuut de bevrijdende 2-1 aantekende. "De FA Cup betekent veel voor alle Engelse ploegen", sprak Pellegrini. "Het is een traditioneel toernooi, waarin iedereen ver wil komen. Het is een grote opluchting dat we door zijn, we speelden namelijk niet goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen