AZ laat Rosheuvel vertrekken en wil Babalj verhuren

AZ laat Rosheuvel vertrekken en wil Babalj verhuren

5 januari 2015 – AZ is momenteel op trainingskamp in Portugal, maar Mikhail Rosheuvel en Eli Babalj zijn thuis achtergebleven. Het tweetal stevent af op een winters vertrek uit Alkmaar. Dat heeft technisch directeur Earnest Stewart bevestigd tegenover het Noord-Hollands Dagblad.

"Rosheuvel is al een tijdje bij ons en we zien dat Raymond Gyasi zich uitstekend ontwikkelt op diezelfde positie. Met ook nog de andere concurrentie erbij, wordt het voor Rosheuvel lastig", geeft Stewart aan. AZ wil Babalj verhuren aan een andere club. "We hebben Eli in 2013 gehaald omdat we bij hem bepaalde kwaliteiten zagen. Maar die zijn er nog niet uitgekomen. Het verschil tussen het Australische voetbal en de Eredivisie blijkt toch behoorlijk te zijn."

Naast Rosheuvel en Babalj is ook Celso Ortiz niet meegereisd naar de Algarve. Hij is vanwege familieomstandigheden in Paraguay. De herstelde Markus Henriksen is wel mee, net als jeugdspelers Guus van Weerdenburg, Pantelis Hatzidiakos, Jeremy Helmer, Raïes Roshanali, Raymond Gyasi en doelman Nick Olij.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 juli 2020

  2. donderdag 2 juli 2020