Feyenoord wil Vilhena, Te Vrede en Mulder behouden

5 januari 2015, 08:26

Meerdere Feyenoorders lijken momenteel niet al te veel perspectief te hebben in Rotterdam-Zuid, waardoor een winters vertrek uitkomst kan bieden. Ruben Schaken en Wesley Verhoek mogen de deur van De Kuip achter zich trekken, maar van een tussentijds vertrek van Tonny Vilhena, Mitchell te Vrede en Erwin Mulder wil de Rotterdamse club niets weten. Ondanks het feit dat het drietal weinig aan spelen toekomt, wil Feyenoord de spelers aan boord houden.

Te Vrede mocht zondag een helft opdraven in het oefenduel met FC Emmen (2-1 winst). De spits moet Colin Kazim-Richards voor zich dulden in de hiërarchie. Toch is hij te belangrijk voor de breedte om hem te laten gaan, geeft trainer Fred Rutten aan in De Telegraaf. "Als straks de kaartenlast te groot wordt of er zakt iemand door zijn hoeven, wil ik sterke spelers klaar hebben staan. Ja, ook Vilhena, Te Vrede of Mulder. Er komen in februari ook belangrijke Europese wedstrijden tegen AS Roma aan. Het heeft mijn voorkeur om de ploeg verder compleet te houden", klinkt het duidelijke standpunt van Rutten.

Voor Vilhena en Te Vrede lijkt nog wel een toekomst weggelegd te zijn in De Kuip, Mulder vaart in een ander schuitje. Jarenlang was hij de eerste doelman, maar Feyenoord vond het nodig om Kenneth Vermeer aan te trekken. Bovendien loopt het contract van de reservekeeper komende zomer af. Desalniettemin wil Rutten dat Mulder niet vertrekt in de winter. "Ik ben juist hartstikke content met Erwin. Ik heb er bewondering voor hoe hij het na de komst van Vermeer heeft opgepikt. Het is belangrijk om een goede tweede keeper te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen