Koeman geniet: "We hadden 2015 niet beter kunnen beginnen"

1 januari 2015, 23:09

Trainer Ronald Koeman had zondag tijdens de 2-0 overwinning van 'zijn' Southampton op Arsenal genoten van het spel van zijn ploeg. De zege was in zijn ogen dan ook terecht. "De prestatie van het team was in alle opzichten geweldig", aldus Koeman op de clubsite van de Saints.

"Het was misschien wel één van onze beste wedstrijden dit seizoen. We waren minstens gelijkwaardig en misschien wel beter dan Arsenal."

Arsenal mocht uiteindelijk zelfs blij zijn dat het bij 2-0 bleef. Southampton kreeg in de tweede helft kansen om de score uit te breiden. "Dat had eigenlijk wel gemoeten, zeker als je ziet hoeveel kansen we hebben gecreërd. Daarnaast was doelman Fraser Forster van waarde met twee cruciale reddingen op belangrijke momenten in de wedstrijd."

Door de zege verkleint Southampton het gat met Manchester United, dat punten verspeelde tegen Stoke City (1-1), tot één punt. De ploeg van Koeman staat vierde in de Premier League en heeft drie punten meer dan Arsenal. "We hadden 2015 niet beter kunnen beginnen", aldus Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen