Lampard reserve bij ManCity, vier Nederlanders aan aftrap

1 januari 2015, 15:19

Frank Lampard begint vanmiddag (16.00 uur) op de bank bij Manchester City in de thuiswedstrijd tegen Sunderland. De regerend kampioen van Engeland huurt de middenvelder voor nog een half jaar van New York City FC. Omdat de huurovereenkomst pas per 3 januari verlengd kon worden, als de transfermarkt opengaat, was het onduidelijk of Lampard speelgerechtigd was voor het duel. Patrick van Aanholt ontbreekt vanwege een schouderblessure bij Sunderland.

Eljero Elia, gehuurd van Werder Bremen, is nog niet speelgerechtigd voor de ontmoeting van het Southampton van Ronald Koeman tegen Arsenal. Ron Vlaar en Leandro Bacuna hebben een basisplaats bij Aston Villa, dat visite krijgt van Crystal Palace. Daryl Janmaat is de enige Nederlander die aan de aftrap verschijnt namens Newcastle United in het thuisduel met Burnley FC. Vurnon Anita begint op de bank, Tim Krul en Siem de Jong zijn geblesseerd.

Leroy Fer behoort bij Queens Park Rangers tot de eerste elf voor het treffen op het eigen Loftus Road met Swansea City, waar Marvin Emnes als reserve begint.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen