"De Zeeuw heeft zinnen gezet op avontuur in Amerika"

1 januari 2015, 10:39

Na Dirk Marcellis hoopt NAC Breda deze winter ook Guyon Fernandez en Demy de Zeeuw aan zich te binden. De kans dat laatstgenoemde na de winterstop in het Rat Verlegh Stadion voetbalt, lijkt echter niet heel groot. De ervaren, clubloze middenvelder (31) hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij NAC, maar gaat komend weekend niet mee op trainingskamp naar Valencia. De oud-speler van onder meer AZ, Ajax en Anderlecht is op vakantie met zijn gezin.

"Hoewel wij hem er graag bij hebben, heeft Demy nog steeds zijn zinnen gezet op een avontuur in Amerika. Hij zal vrijdag niet bij ons aansluiten", zegt technisch directeur Graeme Rutjes van NAC tegen BN De Stem, doelend op de eerste training van de selectie in het nieuwe jaar.

Rutjes hoopt dat Fernandez er wel bij is in Valencia. De 28-jarige aanvaller is, net als Marcellis en De Zeeuw, clubloos. "Wij willen hem er graag bij hebben. Qua speelwijze zou Fernandez goed bij ons passen. Er is contact met hem geweest, maar hij laat ons wachten. Toch hoop ik dat hij mee gaat op trainingskamp naar Valencia", aldus Rutjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen