Manchester City houdt Lampard tot einde van seizoen

1 januari 2015, 10:40

De huurovereenkomst tussen Manchester City en New York City FC met betrekking tot Frank Lampard is verlengd, zo melden beide clubs via de officiële kanalen. Dat betekent dat de 36-jarige middenvelder tot het einde van het seizoen voor de regerend kampioen van Engeland blijft spelen.

Manchester City huurde Lampard afgelopen zomer van New York City FC. In eerste instantie was dit voor een termijn tot en met 31 december, waarna de Engelsman naar de Verenigde Staten zou vertrekken om zich voor te bereiden op het nieuwe Major League Soccer-seizoen, dat in maart van start gaat. Door de nieuwste ontwikkelingen gaat het begin van de Amerikaanse competitie echter voorbij aan Lampard.

Lampard begon zijn profloopbaan bij West Ham United, maar staat vooral te boek als een icoon van Chelsea. De voormalig Engels international speelde maar liefst dertien seizoenen op Stamford Bridge. Deze jaargang scoorde hij voor Manchester City zes keer in zeventien officiële duels.

Het is nog onzeker of Lampard vandaag (donderdag) met Manchester City in actie kan komen in de thuiswedstrijd tegen Sunderland. De huurovereenkomst liep namelijk tot en met 31 december en kan officieel pas per 3 januari, als de transfermarkt opengaat, verlengd worden. Manager Manuel Pellegrini zei woensdag in zijn perspraatje al te hopen op dispensatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen