'Chelsea strikt Kramaric en stalt hem direct bij Vitesse'

31 december 2015, 14:57

Het lijkt erop dat Vitesse na de winteronderbreking een felbegeerde spits kan verwelkomen. De Kroatische spits Andrej Kramaric is hard op weg naar Chelsea en het doorgaans goed geïnformeerde The Guardian stelt dat de Londense club de goalgetter tijdelijk in Arnhem wil onderbrengen. In Nederland kent men de spits vooral vanwege zijn optreden tegen Feyenoord in de Europa League.

Op 23 oktober ging Feyenoord op bezoek bij HNK Rijeka. De Rotterdammers verloren met 3-1 op Kroatische bodem. Door toedoen van Kramaric, aangezien de spits een hattrick wist te produceren. Het was dit seizoen bepaald niet de enige wedstrijd waarin hij trefzeker was. De 23-jarige Kroaat scoort aan de lopende band, in totaal maakte hij deze jaargang al 28 treffers. Hij speelde zich in de kijker bij internationale topclubs als Juventus, AC Milan en Internazionale.

The Guardian meldt echter dat Chelsea dus de strijd om de veelbelovende spits gewonnen heeft. Voor een slordige negen miljoen euro. The Blues zouden de viervoudig Kroatisch international, die tot 2019 gaat tekenen in Londen, meteen willen stallen bij Vitesse. Dat is goed nieuws voor de Arnhemmers, aangezien Bertrand Traoré - de afgelopen wedstrijden basisspeler - met Burkina Faso naar de Afrika Cup vertrekt.

Kramaric kan, na Traoré, Josh McEachran en Wallace, de vierde speler worden die door Chelsea uitgeleend wordt aan Vitesse.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen