Hölscher eerder terug bij Twente: "Voor hem het beste"

30 december 2015, 10:54

Er is vroegtijdig een einde gekomen aan de uitleenperiode van Tim Hölscher. De negentienjarige vleugelaanvaller werd door FC Twente verhuurd aan Chemnitzer FC, maar kwam in Oost-Duitsland amper aan spelen toe en keert daarom vanaf 3 januari terug bij de Tukkers. Dat maakt de club uit Enschede via de officiële kanalen bekend.

"Voor een jonge talentvolle speler als Tim is het in deze fase vooral belangrijk dat hij zoveel mogelijk speelminuten maakt en ervaring opdoet", reageert trainer Alfred Schreuder op de terugkeer van Hölscher bij Twente. "We hebben met elkaar geconstateerd dat dit voor Tim bij Chemnitzer FC in onvoldoende mate het geval was. Samen hebben we besloten dat het voor hem het beste is dat hij terugkeert", aldus de coach.

Twente moet nog wel wat papierwerk in orde maken om de vroegtijdige terugkeer van Hölscher mogelijk te maken. De vleugelaanvaller speelde tot dusver veertien eredivisieduels, waarin hij niet tot scoren kwam. Hij kwam vorig seizoen 33 keer in actie voor Jong Twente, waarin hij tien maal doel trof. Komende zomer loopt het contract van de jongeling af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen