Cerci kan niet wachten op transfer naar AC Milan

29 december 2015, 16:50

Alessio Cerci kan niet wachten op het moment dat hij zich officieel speler van AC Milan mag noemen. De aanvaller van nu nog Atlético Madrid is onderdeel van een ruildeal tussen de Italiaanse en Spaanse club, waarbij Fernando Torres de omgekeerde weg bewandelt. De terugkeer van de Spaanse spits bij zijn jeugdliefde Atlético is inmiddels bevestigd, de overstap van Carci naar San Siro wordt naar verwachting eind deze week officieel gemaakt.

Cerci maakte afgelopen seizoen indruk in het shirt van Torino, mocht met Italië mee naar het WK in Brazilië en verdiende een transfer naar Atlético Madrid, maar bij de Spaans kampioen kwam hij amper aan spelen toe. De 27-jarige Italiaan speelde slechts zes duels, allen als invaller, in La Liga.

"Alle fans van Atlético Madrid, ontzettend bedankt voor de liefde en alle momenten die we samen hebben beleefd. Gegroet en een stevige omhelzing", schrijft Cerci op Twitter. "Ik kan niet wachten om me bij AC Milan te melden voor de medische keuring en het zetten van mijn handtekening. Forza Milan!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen