'Chelsea akkoord met Kramaric, Vitesse mag hopen'

29 december 2015, 21:30

Andrej Kramaric is één van de spelers waarvan verwacht wordt dat hij komende maand een mooie transfer gaat maken. De spits van HNK Rijeka staat op het verlanglijstje van diverse internationale topclubs en heeft volgens de gerenommeerde Italiaanse journalist Gianluca di Marzio een akkoord bereikt met Chelsea.

Op zijn website stelt Di Marzio dat Chelsea zo'n zeven à acht miljoen euro wil betalen voor Kramaric, die eerder dit seizoen drie keer scoorde in een Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord (3-1). Naast Chelsea zou ook Juventus zijn oog hebben laten vallen op de spits, maar de voorkeur van Kramaric lijkt uit te gaan naar de ploeg uit Londen. Als Chelsea ook met Rijeka overeenstemming bereikt, kan de transfer in de eerste week van het nieuwe jaar worden afgerond. Op Stamford Bridge zou een vierjarig contract voor hem klaarliggen.

Mocht Chelsea er inderdaad in slagen om Kramaric binnen te halen, dan kan dat goed nieuws betekenen voor Vitesse. Naar verluidt zijn de Arnhemmers dan een kandidaat om de aanvaller te huren van Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen