Mitrovic in opspraak na elleboog: "Hij moet dat controleren"

27 december 2014, 13:29

Niet voor het eerst in zijn loopbaan is het gedrag van Aleksandar Mitrovic onderwerp van gesprek. De aanvaller van RSC Anderlecht deelde vrijdag een elleboog uit aan tegenstander Bruno Godeau van Westerlo. De actie werd niet bestraft, maar mogelijk wordt de spits geschorst na het bekijken van de videobeelden. Trainer Besnik Hasi neemt het op voor zijn pupil.

"Als jullie na deze goeie match over die actie van Mitrovic gaan praten, dan zal de Reviewcommissie hem zeker schorsen", sneert Hasi tegen Het Nieuwsblad. "Ik vind dat hij Godeau niet raakt. Er wordt aan zijn arm getrokken en Mitrovic probeert hem los te schudden. Als spits incasseert hij tientallen trappen per wedstrijd. Ik hoop dat de Reviewcommissie betere ogen heeft dan jullie."

Westerlo-coach Dennis van Wijk was duidelijk een andere mening toegedaan. "Hij moet die elleboog niet gebruiken, want daarvoor is hij te goed. Dit soort acties zal altijd wel wat in zijn spel zitten, maar hij moet dat controleren."

De Serviër liet zich niet alleen op negatieve wijze zien. Hij scoorde ook en had daarmee een aandeel in de simpele 4-0 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen