Galatasaray speelt zonder Sneijder gelijk bij Genclerbirligi

26 december 2014, 20:59

Zonder de geblesseerde Wesley Sneijder in de selectie heeft Galatasaray vrijdag puntenverlies geleden in de Turkse competitie. De topclub uit Istanbul kwam in de uitwedstrijd tegen middenmoter Genclerbirligi niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Door een doelpunt van Emre Çolak in de achttiende minuut stond Galatasaray wel lang op voorsprong in hoofdstad Ankara, maar in de 72ste minuut bepaalde Genclerbirligi-speler Bogdan Stancu de eindscore op 1-1. Dit is het eerste puntenverlies van Galatasaray in de Super Lig onder leiding van coach Hamza Hamzaoglu, de opvolger van de ontslagen Cesare Prandelli. De voorgaande drie duels werden allemaal in winst omgezet.

Ondanks het gelijkspel komt Galatasaray in punten gelijk met koploper Besiktas, maar dat team heeft nog een wedstrijd tegoed. Het gaat zondag op visite bij nummer twaalf Konyaspor.