Chelsea maatje te groot voor West Ham United

Ger
26 december 2014, 15:40

Chelsea heeft op het eigen Stamford Bridge de volle buit overgehouden aan het duel met West Ham United, de verrassende nummer vier van de Premier League. Door doelpunten van John Terry en Diego Costa zegevierde de koploper met 2-0.

Op de derde opeenvolgende competitiezege van Chelsea viel niets af te dingen. De ploeg van manager José Mourinho was West Ham duidelijk de baas, al werd het krachtsverschil geruime tijd niet in de score uitgedrukt. Na iets meer dan een half uur spelen was het alsnog raak. Uit een hoekschop van Cesc Fabregas kopte Diego Costa de bal richting doel en tikte aanvoerder John Terry van dichtbij binnen.

In de 62ste minuut liep Chelsea verder uit. Nadat Cheikhou Kouyaté de bal had verloren aan Nemanja Matic, kwam het speeltuig via Eden Hazard terecht bij Diego Costa. De Spanjaard legde met een kapbeweging drie tegenstanders in de luren en schoot vervolgens diagonaal binnen. Morgan Amalfitano bezorgde West Ham vlak voor tijd bijna de 2-1, maar de invaller trof de paal.

Door de overwinning heeft Chelsea nu zes punten voorsprong op Manchester City. De eerste achtervolger komt echter nog in actie tegen West Bromwich Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen