Wernbloom wil Rusland verruilen voor Zuid-Europa

25 december 2014, 17:20

Pontus Wernbloom verruilde AZ in de winterstop van het seizoen 2011/2012 voor CSKA Moskou. De 28-jarige Zweedse middenvelder pakte met de Russische ploeg in totaal vijf prijzen, maar zijn wens om te vertrekken wordt desondanks steeds groter. Hij heeft het wel gezien in Rusland.

"Ik weet niet of dat aan Rusland ligt of aan het feit dat ik al een poosje op dezelfde plaats ben", vraagt Wernbloom zich af in gesprek met het Zweedse Expressen. "Vooral in de winter is het saai. Moskou is net als de meeste andere grote steden in de winter: vies en rommelig."

Wernbloom hoopt dat een Zuid-Europese club hem oppikt. "Het is de warmte die ik mis. Of eigenlijk die ik nooit heb gehad. Ik woon al 28 jaar op koude plaatsen, dus het zou fijn zijn als ik nu ergens kan spelen waar het ook warm is", aldus Wernbloom, die nog een contract voor twee jaar heeft bij CSKA Moskou. "Of ik daadwerkelijk vertrek, hangt af van de aanbiedingen die langskomen. Als er iets leuks tussen zit, ga ik dat bekijken. Maar op dit moment speelt er niets, dus ik ben hier niet meteen vertrokken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen