Allardyce looft opponent Mourinho: "Beste ter wereld"

25 december 2014, 13:57

West Ham United-manager Sam Allardyce heeft een hoge pet op van collega José Mourinho. Vrijdag treft hij met zijn ploeg het Chelsea van de Portugees. "Ik neem het op tegen waarschijnlijk de beste manager ter wereld", aldus Allardyce woensdag bij de persconferentie voorafgaand aan het treffen.

"Ik denk dat daar geen twijfel over bestaat. Misschien staat alleen Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti op dezelfde hoogte als hij. Daarom was ik blij dat hij terugkeerde naar Engeland. Je wilt het opnemen tegen de besten ter wereld en hij laat het dit seizoen weer zien."

The Blues zijn na zeventien wedstrijden koploper in de Premier League met 42 punten. West Ham staat vierde met 31 punten. "De druk ligt op Chelsea. Er wordt van ons geen goed resultaat verwacht. Hopelijk zorgt dat er voor dat onze spelers zonder spanning de wedstrijd in gaan."

Vorig seizoen vocht West Ham lang tegen degradatie. "Wij zijn er flink op vooruit gegaan. Al maakt dat het niet gemakkelijker om tegen Chelsea te spelen op Stamford Bridge."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen