Rodgers: "Mignolet zal een betere doelman worden"

Ger
24 december 2014, 14:56

De laatste weken van 2014 zijn voor Simon Mignolet allerminst een hoogtepunt uit zijn carrière. De Belgische international is bij Liverpool op de reservebank terechtgekomen. Toch heeft manager Brendan Rodgers de doelman nog niet afgeschreven.

"Simon heeft het geweldig opgepakt. Hij traint goed en we bekijken op welke spelonderdelen hij nog kan verbeteren", zegt Rodgers. "Als je niet in de ploeg staat, krijg je ook de tijd om na te denken en daar kun je je voordeel uit halen. Ik heb gewoon een heel positieve reactie gezien bij Simon. Ik hoop dat hij bij zijn terugkeer veel geleerd zal hebben en een betere doelman wordt dan in de vorige periode. Dat zou me niet verbazen, want ik heb vaker gezien dat keepers juist groeien als ze uit het elftal zijn verdwenen. Ik ben er eigenlijk zeker van dat het met Simon net zo zal gaan."

Rodgers wil niet zeggen wanneer Mignolet weer boven Brad Jones zal worden verkozen. "Ik voel aan wanneer het juiste moment daar is. Op dit moment werkt Simon er hard voor om terug te keren. Ik ben het vertrouwen in hem in elk geval niet kwijt. Hij is en blijft een uitstekende doelman."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen