Schokker zwaait af: "Hele mooie tijd gehad bij Cambuur"

23 december 2014, 21:53

De profloopbaan van Oebele Schokker zit er sinds afgelopen weekend op. De aanvaller vertrekt van SC Cambuur naar Harkemase Boys, waar hij voor zijn periode bij de Leeuwarders ook al speelde. De aanvaller kwam er dit seizoen niet aan te pas bij de eredivisionist, maar koestert desondanks enkel goede herinneringen.

"Ik heb hier een hele mooie tijd gehad", zegt Schokker tegen het tv-kanaal van Cambuur. "Ik heb echt alleen maar positieve dingen overgehouden aan de periode bij Cambuur. Een kampioenschap heb ik meegemaakt en ik heb er mijn debuut gemaakt in de Eredivisie. Dat kan niet iedereen zeggen", aldus Schokker, die zijn periode in Leeuwarden zal onthouden. "De supporters zal ik in ieder geval niet snel vergeten, die zijn uniek."

Schokker weet niet of hij ooit terugkeert in Leeuwarden om op een andere manier actief te zijn voor Cambuur. "Dat weet je nooit, het is de voetballerij. Ik ben wel van plan volgend jaar een trainerscursus te beginnen. Maar ik ga me nu eerst richten op het voetballen en op de maatschappij", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen