Oar en Sainsbury in januari met Australië naar Azië Cup

23 december 2014, 09:52

FC Utrecht en PEC Zwolle moeten het in de eerste weken van de tweede seizoenshelft stellen zonder respectievelijk Tommy Oar en Trent Sainsbury. De twee spelers zijn door bondscoach Ange Postecoglou van Australië opgenomen in de selectie voor de Azië Cup, die van 9 tot en met 31 januari gehouden wordt.

Oar en Sainsbury moeten zich al op 27 december in Melbourne melden, waar de Socceroos hun voorbereiding op het toernooi starten. Australië is gastland bij de Azië Cup en speelt in de groepsfase tegen Koeweit, Oman en Zuid-Korea. Australië won het toernooi nog nooit, bij de vorige editie in 2011 werd in de finale verloren van Japan. Naast Oar en Sainsbury is ook voormalig Heraclied Jason Davidson opgeroepen. Feyenoord-rechtsback Luke Wilkshire behoort niet tot de selectie, hij greep vorig jaar ook al naast deelname aan het WK.

Selectie Australië voor Azië Cup: Terry Antonis, Aziz Behich, Mark Bresciano, Nathan Burns, Tim Cahill, Jason Davidson, Ivan Franjic, Eugene Galekovic, Chris Herd, Mile Jedinak, Tomi Juric, Robbie Kruse, Mitchell Langerak, Mathew Leckie, Massimo Luongo, Matt McKay, Mark Milligan, Tommy Oar, Mat Ryan, Trent Sainsbury, Matthew Spiranovic, James Troisi, Alex Wilkinson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen