Gehavende Skrtel kopt Liverpool in extremis naast Arsenal

21 december 2014, 19:15   Bijgewerkt: 22 december 2014, 00:03

Liverpool heeft ternauwernood een punt overgehouden aan de ontmoeting met Arsenal. The Reds waren zondag de bovenliggende partij, maar stevenden af op een nederlaag tegen The Gunners. Met een doelpunt in de 97ste (!) minuut redde verdediger Martin Skrtel toch een punt voor de formatie van trainer Brendan Rodgers.

Het venijn zat hem op Anfield Road duidelijk in de staart, want de doelpunten vielen pas laat in beide helften. Philippe Coutinho had met een knap schot in de 45e minuut nog voor een voorsprong van de thuisploeg gezorgd. De Braziliaan zette aan de rand van de zestien zijn mannetje in de wind en verschalkte Szczesny met een schuiver via de binnenkant van de paal. Nog voor de onderbreking kopte Mathieu Debuchy Arsenal weer langszij. De Fransman werd bij een vrije trap vrijgelaten en kreeg Anfield Road stil.

De tweede helft kwam maar langzaam op gang, ook omdat de wedstrijd een tijdje onderbroken werd voor een hoofdblessure bij Skrtel. Olivier Giroud was op het kale hoofd van de Slovaak gaan staan, die als gevolg een verband om zijn hoofd kreeg aangelegd. In de 65ste minuut was het diezelfde Giroud die Arsenal de voorsprong bezorgde. De Franse spits rondde een knappe aanval van Arsenal koeltjes af. Tot overmaat van ramp kreeg Liverpool-speler Fabio Borini in de blessuretijd nog twee domme gele kaarten en dus de rode prent. Zijn ploeg leek op weg naar zekere nederlaag, maar dat was buiten de met zijn geblesseerde hoofd scorende Skrtel gerekend.

Arsenal blijft door de remise de nummer zes in de Premier League. Liverpool staat tiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen