Ten Rouwelaar opgetogen na verlies: "Zo moet NAC spelen"

21 december 2014, 18:11

De ploeg stond met lege handen, maar toch kreeg NAC Breda na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord (0-1) een dankbaar applaus van de fans in het Rat Verlegh Stadion. De in degradatienood verkerende thuisploeg knokte voor iedere meter en die strijdlust werd gewaardeerd door de eigen aanhang. Ook doelman Jelle ten Rouwelaar was tevreden over de manier waarop zijn ploeg voor de dag kwam.

Tegen Feyenoord ging NAC Breda voor de derde keer in acht dagen onderuit, na de pijnlijke nederlagen tegen sc Heerenveen (0-2) en Excelsior (beker, 6-0). "Maar aan deze wedstrijd houd ik een veel beter gevoel over", zegt Ten Rouwelaar tegen de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl, over het duel met Feyenoord. "Het is zuur dat we weer verliezen, maar dit was in ieder geval het NAC Breda zoals we het willen zien. Wat het grootste verschil was ten opzichte van donderdag? We hebben passie getoond. Zo moet NAC zijn, zo moet NAC spelen."

"Wat tegen Excelsior gebeurde, mag niet", vervolgt de doelman. "Dit, zoals we nu speelden, moet voor ons de norm zijn. Als we dat blijven doen, ben ik ervan overtuigd dat we nog veel punten gaan pakken."

NAC Breda sluit het jaar af als nummer zeventien van de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen