Sneijder en Galatasaray tonen veerkracht tegen Mersin

20 december 2014, 20:12

Galatasaray kwam zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Mersin Idmanyurdu twee keer op achterstand, maar stapte uiteindelijk toch met de volle drie punten van het veld in de eigen Turk Telekom Arena: 3-2.

Guven Varol en Milan Mitrovic (strafschop) waren er in de eerste 26 minuten verantwoordelijk voor dat Mersin twee keer de leiding nam in Istanbul. Tussendoor werd het gelijk door een eigen goal van Varol, de man die de score ook al had geopend. In de tweede helft stelde Galatasaray orde op zaken, door toedoen van Burak Yilmaz (penalty) en Umut Bulut: 3-2. Mersin eindigde het duel met tien man, Gökçek Vederson kreeg in de 93ste minuut zijn tweede gele kaart. Wesley Sneijder was tien minuten eerder naar de kant gehaald bij de thuisclub.

Sinds het ontslag van Cesare Prandelli is Galatasaray nog zonder puntenverlies in de competitie. De formatie van coach Hamza Hamzaoglu neemt door de winst de koppositie in de Super Lig in handen, maar Besiktas kan zondag de macht heroveren. De stadgenoot ontvangt dan Akhisar Belediyespor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen