Nijland baalt van Heerenveen: "Van je buurvrouw blijf je af"

20 december 2014, 09:55   Bijgewerkt: 20 december 2014, 10:02

FC Groningen-directeur Hans Nijland is niet te spreken over de werkwijze van sc Heerenveen omtrent Albert Rusnák. De Trots van het Noorden had een akkoord bereikt met de middenvelder, maar Heerenveen bracht alsnog een bod uit op de spelmaker. Nijland is woest op Heerenveen. "Van je buurvrouw blijf je af."

"Zo is het met zaken doen ook. Dat is een erecode. Begin januari doen wij uit de doeken hoe alles precies is gegaan", foetert de beleidsbepaler in de Leeuwarder Courant. Groningen meldde donderdag dat er een akkoord was, maar Heerenveen mengde zich 's avonds in de strijd. De zaakwaarnemer van Rusnak liet toen verrassend genoeg weten dat de deal nog niet in kannen en kruiken was. Nijland neemt het Heerenveen kwalijk dat het een bod deed op de spelmaker, terwijl Groningen al een akkoord had.

De middenvelder, die nu nog het shirt van SC Cambuur draagt, is al medisch gekeurd in Groningen. "Vorige week woensdag hebben wij in Londen de deal met Manchester City al rondgemaakt", aldus Nijland.

Technisch manager Hans Vonk van Heerenveen houdt hoop. "Het enige wat ik zeg, is dat we nog steeds wachten op een bericht uit Engeland. Wij hebben tegen de zaakwaarnemer van Rusnák gezegd: geef ons een duidelijk signaal als er nog iets mogelijk is om hem naar Heerenveen te halen. Daar willen we graag een antwoord op. Daar hebben we geen haast mee, maar als we bericht krijgen dat we hem alsnog kunnen krijgen dan zullen we dat zeker doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen