Coach Jong FC Twente geniet van tegenstander FC Oss

19 december 2014, 23:11

Jong FC Twente ging vrijdag in de Jupiler League kansloos onderuit tegen FC Oss. De beloften uit Enschede verloren met 4-1 en op die nederlaag viel volgens coach Jan Zoutman niets af te dingen.

Op de site van FC Twente praat Zoutman vol lof over de tegenstander. "Vandaag kon je zien hoe gemakkelijk FC Oss voetbalt. Het is een ploeg die prima positiespel speelt. Ik zeg niet snel dat ik een tegenstander met plezier bekeken heb, maar bij FC Oss heb ik dat zeker gedaan. Al met al was het voor hen een verdiende zege."

Toch had Zoutman het idee dat er meer inzat voor zijn ploeg. "Hoewel de overwinning van FC Oss verdiend is, denk ik wel dat we ze op bepaalde momenten in het zadel hebben geholpen. Voor rust ging de wedstrijd gelijk op. In de openingsfase waren wij iets beter, daarna was het FC Oss dat wat kansjes kreeg. De 1-0 valt vervolgens uit een spelhervatting, waarbij wij beter moeten verdedigen. Vervolgens hebben we in de rust een aantal dingen besproken. Dan hoop je dat het de tweede helft voetballend zo door zal gaan, maar binnen een paar minuten staat het 2-0, omdat iemand zijn tegenstander uit zijn rug laat lopen. De 3-0 geven we op een presenteerblaadje en dan is het einde wedstrijd. Dan kun je wel het gevoel hebben dat je lekker mee hebt gevoetbald, maar wanneer je de goals zo gemakkelijk weggeeft, is het moeilijk om een resultaat te behalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen