Man City legt doelman Hart tot zomer van 2019 vast

19 december 2014, 19:03

Manchester City is ook de komende jaren verzekerd van de diensten van Joe Hart. De doelman van de nationale ploeg van Engeland heeft een nieuw contract getekend, dat hem tot medio 2019 aan de huidige kampioen van de Premier League verbindt. Zijn oude verbintenis liep tot de zomer van 2016.

Met de contractverlenging van Hart trekt City de lijn van dit jaar door. Eerder in 2014 brak de ploeg al de contracten van Sergio Aguero, Edin Dzeko, Aleksandar Kolarov, Samir Nasri en David Silva open.

Als Hart zijn tot 2019 lopende contract uitdient, speelt hij in totaal dertien jaar bij City. "Ik ben heel blij. Al geruime tijd speel ik voor deze club en dat wilde ik zo houden. De club heeft zich geweldig ontwikkeld en ik wil met Man City geschiedenis blijven schrijven. Ik heb genoten van ieder moment dat ik voor deze club speel."

Man City plukte Hart in 2006 weg bij Shrewsbury Town. Hij debuteerde in oktober 2006 in het eerste en speelde sindsdien 276 wedstrijden voor de club, waarmee hij al twee keer kampioen van Engeland werd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen