NAC-directeur: "Positie Hellemons niet ter discussie"

19 december 2014, 12:43

NAC Breda nam in oktober afscheid van coach Nebojsa Gudelj, maar dat heeft de Bredase club vooralsnog weinig opgeleverd. Onder leiding van Eric Hellemons lijkt het juist alleen maar slechter te gaan. Donderdag volgde het dieptepunt met een 6-0 nederlaag bij Excelsior in de achtste finales van de KNVB Beker. Desondanks is een nieuwe trainerswissel niet aanstaande in Breda.

Vrijdagochtend werden bij NAC de koppen bij elkaar gestoken voor een crisisberaad. "De trainerswissel heeft weinig opgeleverd, maar de positie van Hellemons staat op dit moment niet ter discussie", zegt directeur Justin Goetzee tegen BN De Stem. Hellemons denkt zelf ook niet aan opstappen. "We weten allemaal waar het aan ligt. Niet aan de trainers, maar aan de kwaliteit van de spelers", reageert de oefenmeester.

Aanvoerder Jelle ten Rouwelaar is het eens met zijn trainer. "Nooit verwacht dat we zover zouden wegzakken. De selectie is in de zomer verkeerd samengesteld", stelt de doelman, die in 2008 nog derde werd met NAC en een jaar later Europees voetbal haalde met de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen