Koeman moet Rodriguez na terugslag nog weken missen

19 december 2014, 11:38

Het herstel van Jay Rodriguez na zijn kruisbandblessure verloopt moeizaam. De Engelse international heeft te maken gekregen met een terugslag en staat nog zeker zes weken aan de kant, meldt coach Ronald Koeman. Door zijn kruisbandblessure, opgelopen in april, miste Rodriguez onder meer het WK in Brazilië.

Vorig seizoen was de 25-jarige Rodriguez één van de bepalende spelers van Southampton, hij scoorde vijftien keer in de Premier League. Mogelijk kan de aanvaller nu pas in februari zijn rentree maken, al benadrukt Koeman dat hij eigenlijk geen datum voor een mogelijke terugkeer wil noemen. "Na zo'n lange blessure moet je niets overhaasten. Jay heeft tijd nodig en die geven we hem. Voor eind januari zal hij zeker niet terugkeren."

Koeman maakt een lastige fase door met Southampton. De ploeg verloor de laatste vijf wedstrijden en komend weekend, tegen Everton, ontbreekt een waslijst een spelers. Jack Cork, Dusan Tadic, Sam Gallagher en Jake Hesketh zijn geblesseerd, Morgan Schneiderlin, Victor Wanyama en Florin Gardos zijn geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen