NAC-speler Suk: "Het was schandalig, ik schaam me kapot"

NAC-speler Suk: "Het was schandalig, ik schaam me kapot"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 december 2014 – Vlak voor de feestdagen kreeg NAC Breda een ongekende dreun te verwerken. In de achtste finale van de KNVB Beker verloor de Parel van het Zuiden met maar liefst 6-0 van het gepromoveerde Excelsior. Een beschamende nederlaag, vindt ook middenvelder Joey Suk.

"Het was schandalig", zegt hij in BN De Stem over het optreden van zijn ploeg in Kralingen. "Hoe we aan de wedstrijd begonnen en hoe we de tweede helft speelden. Dat was tien keer niks. Dit had nooit mogen gebeuren, zeker niet tegen Excelsior. Ik schaam me kapot. Ook naar de supporters toe. We hebben het dramatisch gedaan."

Ondanks de afstraffing blijft Suk geloven in deze selectie. "Toch ligt het niet aan de kwaliteit van de spelers. Daar ben ik van overtuigd. We moeten juist meer kracht en inzet tonen. Daar ligt het aan. Ik ga er vanuit dat de fans zondag ons zullen steunen tegen Feyenoord en massaal naar het stadion komen. We hebben nog één wedstrijd tot de winterstop en moeten nu proberen een goed resultaat te behalen tegen Feyenoord."

Reacties

gerelateerd