Atlético maakt zich na gelijkspel op voor clash met Real

18 december 2014, 21:56

Ondanks een 2-2 gelijkspel in eigen huis tegen derdeklasser CE L Hospitalet heeft Atlético Madrid donderdag de achtste finales van de Copa del Rey bereikt. De ploeg van coach Diego Simeone had de uitwedstrijd al met 0-3 gewonnen en maakte daarmee het verschil.

Atlético kwam vanavond in het eigen Estadio Vicente Calderón wel twee keer op voorsprong tegen CE L Hospitalet. Mario Mandzukic opende in de negentiende minuut de score en tekende in de 74ste minuut ook voor de 2-1. Rubén Alcaraz maakte in de tweede helft twee keer gelijk voor de bezoekers uit Catalonië.

Atlético Madrid speelt in de volgende ronde tegen Real Madrid, dat eerder al over twee duels met 9-1 won van Cornellà (3). Elche CF is de volgende opponent van FC Barcelona. De La Liga-club was over twee wedstrijden met 1-0 te sterk voor tweededivisionist Real Valladolid. Na een 0-0 gelijkspel op vreemde bodem werd het karwei vanavond in eigen huis afgemaakt. Adrián was in de zevende minuut verantwoordelijk voor de enige goal: 1-0.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!