Rutten: "Nog voldoende om voor te spelen"

18 december 2014, 17:19

Feyenoord ging woensdag in een spectaculaire topper met 4-3 onderuit bij koploper PSV, waardoor de achterstand op de Eindhovenaren is opgelopen tot twaalf punten. Fred Rutten, de coach van de Rotterdammers, is dan ook niet bezig met de landstitel. Desondanks ziet de oefenmeester nog voldoende om voor te spelen.

"Dat is het eerste waar ik naar kijk, dat staat als een paal boven water", zegt Rutten op de clubwebsite over het gat naar PSV. "Daarom hoeven we voorlopig niet meer naar de eerste plaats te kijken, alleen wil dat niet zeggen dat we niets meer hebben om voor te spelen. Het bijzondere Europese avontuur van dit seizoen bijvoorbeeld smaakt naar meer en zorgt voor voldoende motivatie om ook volgend jaar weer in zo'n ritme te spelen. Dat betekent dat we opnieuw Europees voetbal moeten afdwingen."

Rutten wil de teleurstelling tegen PSV zo snel mogelijk vergeten. "We zitten allemaal met een rotgevoel, omdat we in een topwedstrijd als die van gisteren veel meer hadden verdiend. Maar wie een grote jongen wil worden, moet hiermee om leren gaan", aldus Rutten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen