FC Groningen bevestigt: Rusnák tekent voor 3,5 jaar

18 december 2014, 15:58

Albert Rusnák speelt vanaf januari definitief voor FC Groningen. De club bevestigt op haar website dat het de middenvelder overneemt van Manchester City. Rusnák, die in Euroborg een contract tot de zomer van 2018 tekent, speelt sinds de zomer op huurbasis voor SC Cambuur.

Met de bevestiging van FC Groningen komt een eind aan de geruchten over de toekomst van Rusnák. Eerder deze maand meldde SC Cambuur-coach Henk de Jong al dat de toekomst van de 20-jarige Slowaak in Euroborg lag, maar een officiële bekendmaking van het nieuws bleef aanvankelijk uit. FC Groningen meldt nu via de officiële kanalen dat Rusnák na de jaarwisseling aansluit bij de selectie van coach Erwin van de Looi.

Over de transfersom voor Rusnák doet FC Groningen geen mededelingen. Het contract van de begaafde rechtspoot bij Manchester City liep nog een half jaar, tot de zomer van 2015. Bij SC Cambuur groeide Rusnák de afgelopen maanden uit tot één van de revelaties van de Eredivisie. De 20-jarige middenvelder scoorde vier keer in zestien wedstrijden. Afgelopen weekend, tegen Go Ahead Eagles, was hij trefzeker met een fraai afstandsschot. Zaterdag, tegen PEC Zwolle, speelt Rusnák zijn laatste wedstrijd in Friese dienst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen